Even voorstellen

Mijn naam is Agnes van der Veer, gediplomeerd Remedial Teacher (Master Sen), Gedragsspecialist en lees- en dyslexiespecialist (Master Sen). Ik heb inmiddels ruim 20 jaar werkervaring in het Basisonderwijs. In eerste instantie als leerkracht, daarna als intern Begeleider en Gedragsspecialist. Daarnaast ben ik ook als Dyslexiebehandelaar werkzaam geweest.
Sinds november 2010 heb ik mijn eigen RT-praktijk. Hier komen leerlingen en scholieren individueel of in groepjes naar me toe voor extra ondersteuning bij één of meerdere vakken of voor een training/cursus.Even voorstellen
Vanuit de praktijk merk ik dat op scholen niet altijd voldoende mogelijkheden zijn om kinderen, die extra ondersteuning nodig hebben, die hulp ook daadwerkelijk te kunnen bieden. Ik vind het belangrijk dat zij een passend aanbod kunnen krijgen en het geeft mij veel voldoening om hieraan een bijdrage te kunnen leveren. Vaak werk ik wel in samenwerking met de leerkracht/de school. Zodat ik zo optimaal mogelijk aansluit bij de methodieken, die op school gehanteerd worden.
Ik ben lid van de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers (www.lbrt.nl). Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen en opleidingen. Momenteel volg ik de opleiding tot Specialist Hoogbegaafdheid.