Over mij

Soms gaat het leren niet vanzelf en is er extra begeleiding nodig.

Welkom

RT-praktijk Hulp die bij je past is een praktijk voor Remedial Teaching voor leerlingen, scholieren en studenten uit Montfoort en omgeving.

Soms gaat het leren niet vanzelf en is er extra begeleiding nodig. RT-praktijk Hulp die bij je past kan daarbij passende ondersteuning bieden.

Ieder kind is uniek in zijn eigen manier van leren, zijn eigen sociale vaardigheden en zijn eigen capaciteiten. Ik werk vanuit die mogelijkheden, want van daaruit kun je verder bouwen en succeservaringen opdoen. Een goed gevoel over je eigen kunnen en plezier hebben, zijn de bouwstenen voor het leren.

Leerlingen zien zelf vaak hun onvermogen en dit kan vervelende gevolgen hebben, zoals bijvoorbeeld faalangst of de motivatie voor het leren zakt weg. Samen met het kind, de ouders en school geef ik het plezier in het leren weer terug, zodat ze weer vertrouwen krijgen in hun eigen kunnen.

Even voorstellen

Mijn naam is Agnes van der Veer, gediplomeerde Remedial Teacher (master SEN), lees- en dyslexiespecialist (master SEN), specialist hoogbegaafdheid en gedragsspecialist.

Ik heb inmiddels twintig jaar werkervaring in het basisonderwijs. In eerste instantie als groepsleerkracht, daarna als Intern Begeleider en gedragsspecialist. Ik ben tevens werkzaam geweest als dyslexiespecialist.

Vanuit de praktijk merk ik dat op scholen, zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs, niet altijd voldoende mogelijkheden zijn om kinderen, die extra ondersteuning nodig hebben, die hulp ook daadwerkelijk te kunnen bieden. Ik vind het belangrijk dat zij een passend aanbod kunnen krijgen en het geeft mij veel voldoening om hieraan een bijdrage te mogen leveren.

Ik ben lid van de Landelijke Beroepsvereniging voor Remedial Teachers. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen en opleidingen.

Cursussen en trainingen

De volgende cursussen bied ik aan. Neem voor vragen over een specifieke cursus vrijblijvend contact met me op.

10 t/m 12

Training werkwoordspelling (groep 7 en 8)
Ga aan de slag met de werkwoorden in de tegenwoordige tijd, verleden tijd en het voltooid deelwoord….

Vanaf de brugklas

Cursus Snel Leren = Leuk Leren (vanaf de brugklas)
Minder tijd aan je huiswerk en betere schoolresultaten door efficiënt leren!…
€279,95

6 t/m 8 jaar

Jungle memory (werkgeheugentraining)
Een computerprogramma waarbij kinderen zelfstandig hun werkgeheugen kunnen trainen….
€400,00

11 t/m 13

Cursus Op weg naar Snel Leren = Leuk Leren
In deze cursus ga je aan de slag om goed te leren leren. …
€100,00

10 t/m 12

Cito-training (groep 7 en 8)
Een goede manier om de Cito-toetsen met vertrouwen tegemoet te gaan!…
€100,00

Verhalen over mij